Guatlla amb figues

Ingredient

 • 8 guatlles
 • Braç de porc
 • Panxeta de porc
 • Tòfona
 • Nous
 • Figues seques
 • Figues fresques
 • Moraduix
 • Canyella
 • Vi negre i vi ranci
 • Sucre moreno
 • Ceba i pastanaga
 • Mongetes de careta
 • Sal, pebre bo i oli d’oliva

Preparació

Desossam les guatlles deixant-les com un llibret. Capolam la carn de porc. Adobam la carn amb les herbes, les espècies, la tòfona, la sal, l’oli d’oliva i un raig de vi ranci. Tallam la figa seca a bocins i l’escaldam dins vi negre al qual haurem afegit un raig de sucre moreno. Afegim les figues escaldades a la carn capolada i nous trossejades. Farcim les guatlles amb la barreja, els donam forma amb l’ajuda d’un film de cuina. Ho courem en ambient humit, a baixa temperatura per un temps prolongat. Remullam les mongetes un mínim de vuit hores. Les coem a l’olla de pressió amb un bon sofregit. En ser cuites les capolam i en feim un puré que posarem bé de saó i tremparem amb oli d’oliva. Rostirem la pell de la guatlla al forn fort, i la servirem sobre un llit de puré de mongetes uns grells de figa fresca i un rajolí de salsa feta amb el suc de cocció de la guatlla. Bon profit!

Comment

Be the first one who leave the comment.

Deixa un comentari

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies